Prehľad jednotiek

Na Pramenech

Funkčnosť. Estetika. Jednoduchosť.

To všetko ponúka nový rezidenčný projekt Na Pramenech, ktorý vznikol podľa architektonického návrhu ateliéru ADR Petra Koláře a Aleše Lapku, zasadený do lokality Na Pramenech na rozhraní Čakovic, Letňan a Ďáblic. Plánovaný termín dokončenia druhej časti 4. etapy je naplánovaný na jar 2023.

O projekte
Nový developerský projekt Na Pramenech ponúkne 77 nadčasových rodinných domov v štyroch etapách obklopených zeleným pásom s parkom. V celom komplexe sa bude klásť dôraz na dostatok zelene a oddelenie od okolitých komunikácií zabezpečí tvarovaný zatrávnený terén. Architektúra s čistými líniami a vysokým štandardom občianskej vybavenosti zodpovedá súčasným požiadavkám na bývanie, ku ktorým nepochybne patrí bezproblémový dosah služieb v bezprostrednom okolí vrátane materskej školy a detského ihriska nachádzajúceho sa priamo v areáli.

Domy
Výstavba bude prebiehať v štyroch etapách. V prvej etape, ktorá je v súčasnosti v predaji, je 18 domov 4 + kk a 5 + kk s podlahovou plochou od 130 do 174 m². Každý dom má cez francúzske okná prístup na záhradnú terasu, ďalší komfort poskytuje garáž pre 1 auto a 1-2 vonkajšie parkovacie miesta.

Domy sa budú odovzdávať s kompletne dokončenými finálnymi povrchmi, bez kuchynskej linky. Štandard zahŕňa drevené trojvrstvové podlahy, keramickú veľkoformátovú dlažbu, plastové okná s mikroventiláciou, trojsklom a prípravou na predokenné žalúzie, sanitárne vybavenie Laufen, Hansgrohe, Roltechnik a Tece, prípravu na elektrickú signalizáciu. Vykurovanie a ohrev TÚV bude zabezpečovať plynový kondenzačný kotol so zásobníkom.

Lokalita
Výhodou projektu Na Pramenech sú nákupné možnosti v 2 veľkých nákupných centrách, široká ponuka športových aktivít pod holým nebom a dobré spojenie s centrom, ktoré bude ešte jednoduchšie po zavedení trolejbusovej linky spájajúcej Letňany s Palmovkou. V rýchlom dosahu sú materské školy, základné školy a gymnázium, plaváreň a kúpalisko, cyklotrasa, skatepark či multifunkčné športové centrum. Rodiny s deťmi určite strávia veľa príjemných chvíľ v neďalekom Ďáblickém háji alebo v lesoparku Letňany

Viac informácií o projekte nájdete na webovej stránke www.domynapramenech.cz.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 9, Čakovice, Hlavní město Praha
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    34848

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.